ONAFHANKELIJKE OPLEIDING
VOOR DE VERZEKERINGSSECTOR
VERBONDEN MET FVF

Luc Bal

Luc Bal

Info

Luc begon zijn beroepscarriŤre aan de Balie van Turnhout. Maar zijn echte roeping vond hij in de wereld van de verzekeringen. Eerst bij de maatschappij Naviga, als manager "schade" en vervolgens als manager "aansprakelijkheidsverzekeringen, ongevallen en zware schade". Op vandaag bij de maatschappij Nateus als manager productontwikkeling, juridisch raadgever en docent aan de Nateus Business Academy voor de opleidingen rond aansprakelijkheid.
Ook binnen Assuralia is hij actief als lid van de afdelingsvergadering "Ongevallen gemeen recht", van de werkgroep "BA Medische beroepen en paramedische beroepen" en van de afdelingsvergadering Rechtsbijstand. Binnen Brokers Training is hij sinds jaren een gewaardeerd docent voor het vak "beroepsaansprakelijkheid Medische en Paramedische beroepen".

Steunende Partners

steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners
datum opleiding locatie sessie uur status
Deze opleiding is niet ingepland
Gelieve uw web browser te updaten naar IE8. Internet Explorer 6 & 7 wordt niet meer ondersteund.