ONAFHANKELIJKE OPLEIDING
VOOR DE VERZEKERINGSSECTOR
VERBONDEN MET FVF

Pieter Willemse

Pieter  Willemse

Info

Pieter Willemse, trainer soft-skills, coach, inspirator en business developer sinds 2001.

Als geaccrediteerd trainer voor de WFT ( Nederlandse variant van de MIFID) is Pieter sinds 2010 betrokken bij het trainen van makelaars en agenten op het terrein van commerciŽle adviesgesprekken. De trainingen van Pieter zijn gebaseerd op de ervaringen die hij sinds 1980 heeft opgedaan in zijn rol als accountmanager van diverse verzekeringsmaatschappijen en zelfstandig adviseur. Hoe haal je het maximale uit je adviesgesprekken met je klant, hoe bouw je vertrouwen op en hoe werk je aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf.

Trainen is het oefenen van vaardigheden om uiteindelijk gewenst gedrag te automatiseren. Om die reden zijn trainingen van Pieter hands-on en praktisch zodat het geleerde de volgende dag in de praktijk kan worden gebracht.

Naast zijn werkzaamheden als trainer, coach en motivator is Pieter betrokken bij de start-up van innovatieve verzekeringsconcepten en het ontwikkelen van multimediale onderwijsmethodes. Tot slot is Pieter betrokken in een project over het gebruik van Big-data. De wereld staat niet stil en de toekomst zal het commerciŽle gebruik van beschikbare ďBig-dataĒ, ook voor makelaars een deel van zijn succes bepalen.

Steunende Partners

steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners
datum opleiding locatie sessie uur status
Deze opleiding is niet ingepland
Gelieve uw web browser te updaten naar IE8. Internet Explorer 6 & 7 wordt niet meer ondersteund.