ONAFHANKELIJKE OPLEIDING
VOOR DE VERZEKERINGSSECTOR
VERBONDEN MET FVF

Luc Van Meenen

Luc Van Meenen

Info

Luk is van opleiding licentiaat in de criminologie maar zijn beroepsloopbaan nam een andere wending. Luk begon zijn verzekeringscarričre bij Winterthur waar hij een doorgedreven training in de diverse takken “varia” heeft gekregen. Met deze bagage op zak heeft hij diverse functies bekleed bij Winterthur, AGF en Royale Belge.
In 1993 werd Luk algemeen directeur van Troostwijk om vervolgens in 1997 gedelegeerd bestuurder te worden van Troostwijk-Roux Expertises.
Waardebepaling van bedrijfsgebouwen en uitrusting, expertise bij de afhandeling van schadegevallen, bedrijfsschadeverzekering, het zijn allemaal domeinen waarin Luk uitermate beslagen is en via talrijke opleidingen en publicaties zijn kennis en ervaring deelt met verzekeringsmakelaars en hun medewerkers maar ook met andere spelers op de verzekeringsmarkt.

Steunende Partners

steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners
datum opleiding locatie sessie uur status
Deze opleiding is niet ingepland
Gelieve uw web browser te updaten naar IE8. Internet Explorer 6 & 7 wordt niet meer ondersteund.