ONAFHANKELIJKE OPLEIDING
VOOR DE VERZEKERINGSSECTOR
VERBONDEN MET FVF

Eric Deprť

Eric Deprť

Info

Eric is van opleiding Burgerlijk bouwkundig ingenieur, aangevuld met een diploma Ingenieur in de veiligheidstechnieken (veiligheidskunde niveau 1).
Tijdens zijn beroepsloopbaan heeft Eric vele watertjes doorzwommen. Na het behalen van zijn diploma Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur bekleedde hij een aantal functies die daar onmiddellijk bij aansloten. Maar vanaf 1989 koos hij resoluut het pad van het risk management en de verzekeringen. Eerst als medewerker van een aantal verzekeringmaatschappijen en op vandaag als zelfstandig consultant.In die hoedanigheid stelt hij zijn expertise ter beschikking in het brede domein van entreprise risk management en business continuity planning.
Eric is in zijn domein ook een gedreven lesgever waar tal van opleidingsorganisaties maar al te graag beroep op doen.

Steunende Partners

steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners
datum opleiding locatie sessie uur status
Deze opleiding is niet ingepland
Gelieve uw web browser te updaten naar IE8. Internet Explorer 6 & 7 wordt niet meer ondersteund.