ONAFHANKELIJKE OPLEIDING
VOOR DE VERZEKERINGSSECTOR
VERBONDEN MET FVF

Luc Devlamynck

Luc Devlamynck

Info

Luc Devlamynck, Verzekeringsmakelaar sedert 1982.
Geaccrediteerd opleidingsverstrekker, auteur van diverse cursussen (zie www.dvl.be), specialist brandverzekeringen.
De opleidingen van Luc Devlamynck zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring als makelaar. Ze zijn tevens getoetst aan de juiste wettelijke regelingen.Telkens wordt gezocht naar een juist evenwicht tussen de toepassing en de wettelijke basis van de kennisoverdracht.
Luc Devlamynck is reeds meerdere jaren voorzitter van de technische commissie brand bij FvF.Jaarlijks doen tientallen makelaars beroep op zijn kennis om advies te vragen in conflictsituaties. Voor FvF leden is dit advies gratis. Voor niet FvF leden wordt op fee basis gewerkt in functie van de aard van het advies en de complexiteit van het dossier.
Luc Devlamynck genoot aan KU Leven een opleiding als psycholoog. Van uit dezelfde interesse is de passie voor het doceren gekomen. Jaarlijks volgen honderden mensen zijn verschillende cursussen bij verschillende instellingen. Brokers Training blijft voor Luc een preferente partner.

Steunende Partners

steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners
Gelieve uw web browser te updaten naar IE8. Internet Explorer 6 & 7 wordt niet meer ondersteund.