ONAFHANKELIJKE OPLEIDING
VOOR DE VERZEKERINGSSECTOR
VERBONDEN MET FVF

Paul Van Buggenhout

Paul Van Buggenhout

Info

Paul begon zijn verzekeringscarričre als onderschrijver “brand en technische verzekeringen” bij Urbaine UAP. Maar voor het grootste deel van zijn loopbaan tot op heden werkte Paul bij Zurich als onderschrijver, vooral in het domein van de technische verzekeringen. In die hoedanigheid was hij International IDI (Inherent Defect Insurance) manager van de groep Zurich. Hij beheerde zowel nationale als internationale contracten. Hij kan er ook prat op gaan dat de top 5 aannemers van Belgie deel uitmaakten van de portefeuille die hij beheerde.
Thans is Paul Manager onderschrijving technische verzekeringen bij Allianz Belgium. Diegene die reeds een opleiding “technische verzekeringen” van Paul hebben gevolgd weten dat Bokers Training met hem een topspecialist en een gedreven lesgever in huis heeft.

Steunende Partners

steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners
Gelieve uw web browser te updaten naar IE8. Internet Explorer 6 & 7 wordt niet meer ondersteund.