ONAFHANKELIJKE OPLEIDING
VOOR DE VERZEKERINGSSECTOR
VERBONDEN MET FVF

BRIO - Rekeninguittreksels producent beheren.

(1 sessie)

Deze opleiding komt in aanmerking voor 3 opleidingspunten "Verzekeringen"

categorie: Klassikaal leren - Informatica > Brio opleidingen

Info


Doelstelling

Het gehomologeerde boekhoudpakket van BRIO is toegespitst op het specifieke beheer van de boekhouding van een verzekeringskantoor.In deze opleiding bekijken we in detail de maandelijkse verwerking van de rekeninguittreksels van de maatschappijen. Brio laat toe om de rekeninguittreksels manueel of automatisch te verwerken.Via de raadpleging maatschappij rekening kunt u alle openstaande en afgepunte boekingen voor het lopende en de eventueel afgesloten boekjaren raadplegen.Brio laat ook toe een aanmaningsbrief te versturen naar de maatschappij nadat werd vastgesteld bij de maandelijkse afpunting dat u een boeking hebt ingegeven die de maatschappij nog niet in haar rekeningen heeft ingegeven. Met Brio kunt u de toestand van vier soorten boekhoudkundige documenten raadplegen en afdrukken (dagboeken, grootboeken, balansen en vergelijkende balansen).

Doelgroep

Deze opleiding spitst zich toe op de personen die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van het rekening uittreksel van de maatschappij (einde van de maand). We verwachten van u dat u een basiskennis boekhouding hebt en noties van verzekeringsboekhouding. Ervaring in manuele boekhouding in verzekeringen of een ander pakket is zeker een pluspunt.
Wij raden u ook aan op de hoogte te zijn van de werking van BRIO verzekeringen (principes, werking van de menuís e.d.). Deze basiskennis kunt u opdoen in een opleiding Starten met BRIO.

Lesinhoud

  • Verwerken rekeninguittreksels
    • Manuele verwerking
    • Automatische verwerking via elektronische uitwisselingskaarten
  • Raadplegen rekening maatschappijen
  • Beheren maatschappij-aanmaningen
  • Beheren boekhoudkundige documenten

Docent(en)

Xavier Gilot

Xavier Gilot

Opleider Portima

Anke Uyttebrouk

Anke Uyttebrouk

Opleider Portima

Stijn  Dietvorst

Stijn Dietvorst

Korte omschrijving: Coach-trainer

Steunende Partners

steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners

Vragen bij deze opleiding?
datum opleiding locatie sessie uur status
Deze opleiding is niet ingepland

Deelnameprijs

prijs niet-leden: 97,31 EUR

prijs leden FVF: 77,85 EUR

Korting

 

Opmerking

De subsidiemaatregel BEA is van toepassing als men, samen met deze opleiding, op een andere halvedag-opleiding over BRIO, inschrijft.

Annulatie

Annulatie van een inschrijving is schriftelijk mogelijk tot acht dagen vůůr het begin van de opleiding. Bij annulatie vanaf acht dagen vůůr het begin van de opleiding, worden vaste dossierkosten 25 EUR aangerekend. Na het begin van de opleiding is in alle gevallen het volledige factuurbedrag verschuldigd, zelfs al is er geen deelname.

Gelieve uw web browser te updaten naar IE8. Internet Explorer 6 & 7 wordt niet meer ondersteund.