ONAFHANKELIJKE OPLEIDING
VOOR DE VERZEKERINGSSECTOR
VERBONDEN MET FVF

BRIO - Termijnkwijtingen en herinneringen beheren.

(1 sessie)

Deze opleiding komt in aanmerking voor 3 opleidingspunten "Verzekeringen"

categorie: Klassikaal leren - Informatica > Brio opleidingen

Info


Doelstelling

Het gehomologeerde boekhoudpakket van BRIO is toegespitst op het specifieke beheer van de boekhouding van een verzekeringskantoor.In deze opleiding bekijken we in detail de maandelijkse verwerking van de termijnborderellen. Brio laat toe om de termijnborderellen manueel of automatisch te verwerken.Via de opvolging van aanmaningen kunnen we de verzekeringsnemers die hun kwijting(en) niet binnen de voorziene termijn voldaan hebben een herinneringsbrief gaan versturen.

Doelgroep

Deze opleiding spitst zich toe op de personen die verantwoordelijk zijn voor het termijnbeheer (begin van de maand).
We verwachten van u dat u een basiskennis boekhouding hebt en noties van verzekeringsboekhouding. Ervaring in manuele boekhouding in verzekeringen of een ander pakket is zeker een pluspunt.
Wij raden u ook aan op de hoogte te zijn van de werking van BRIO verzekeringen (principes, werking van de menu’s e.d.). Deze basiskennis kunt u opdoen in een opleiding Starten met BRIO.

Lesinhoud

 • Verwerken termijnborderellen
  • Algemene parameters
  • Manuele verwerking
  • Automatische verwerking via elektronische uitwisselingskaarten
  • Opmaak van de vervaldagberichten (lay-out)
  • Definitie vervaldagbericht-commentaren
 • Beheer van de aanmaningen
  • Opmaak van de aanmaningen (lay-out)
  • Voorbereiding één kwijting per bericht
  • Voorbereiding meerdere kwijtingen per bericht
  • Afdrukken

Docent(en)

Xavier Gilot

Xavier Gilot

Opleider Portima

Anke Uyttebrouk

Anke Uyttebrouk

Opleider Portima

Steunende Partners

steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners steunende partners

Vragen bij deze opleiding?

datum opleiding locatie sessie uur status
16
JAN
BRIO - Termijnkwijtingen en herinneringen beheren. categorie: Klassikaal leren - Informatica > Brio opleidingen Gent Givi van 9:30 tot 12:30
30
JAN
BRIO - Termijnkwijtingen en herinneringen beheren. categorie: Klassikaal leren - Informatica > Brio opleidingen Autolei 250 te Wommelgem van 9:30 tot 12:30

Deelnameprijs

prijs niet-leden: 97,31 EUR

prijs leden FVF: 77,85 EUR

Korting

 

Opmerking

De subsidiemaatregel KMO-portefeuille is van toepassing als men, samen met deze opleiding, op een andere halvedag-opleiding over BRIO, inschrijft.

Annulatie

Annulatie van een inschrijving is schriftelijk mogelijk tot acht dagen vóór het begin van de opleiding. Bij annulatie vanaf acht dagen vóór het begin van de opleiding, worden vaste dossierkosten 25 EUR aangerekend. Na het begin van de opleiding is in alle gevallen het volledige factuurbedrag verschuldigd, zelfs al is er geen deelname.

Gelieve uw web browser te updaten naar IE8. Internet Explorer 6 & 7 wordt niet meer ondersteund.